• Slalomwedstrijd in Dordrecht. Foto: Jacco Geelkerken
FOTOREPORTAGE

Nieuwegeins skiteam wint meerdere medailles met slalomwedstrijd

Sport Fotoseries 896 keer gelezen

DORDRECHT • Skiteam Nieuwegein heeft zondag tijdens een slalomwedstrijd bij skicentrum Drechtstede in Dordrecht meerdere medailles gewonnen. Bij de meisjes onder de 8 jaar won het team van skipiste Nieuwegein zelfs alle drie de podiumplaatsen.

Fien Reijmers uit Vlist won de gouden beker, Puck van Grootheest uit IJsselstein won de zilveren beker en Esmee de Jong uit Nieuwegein won de bronzen beker. Bij de jongens onder 8 jaar won Milan Hogenbirk uit Loosdrecht de bronzen beker.

Verder won bij de meisjes onder de 12 jaar Fenna Meije uit Nieuwegein de zilveren beker. Bij de meisjes en jongens onder de 14 jaar wonnen Jeanne Geelkerken uit Montfort en Hugo van der Stok uit Tull en ‘t Waal de zilveren beker.

Bij de dames van 18 jaar en ouder was Indy van Zijl uit Harmelen weer de snelste: zij mocht de gouden beker mee naar huis nemen.

Nederlandse Kampioenschappen
Volgende week wordt er een wedstrijd georganiseerd in Soesterberg. Op 17 maart worden de Nederlandse Kampioenschappen gehouden op de thuisbaan in Nieuwegein.

Gratis downloaden

• Veerpont Vrevia vaart tussen Nieuwegein en Vianen.
Veerpont tussen Nieuwegein en Vianen start binnenkort met zomerdienstregeling Nieuws 2 mei, 13:35
• Inzameling snoeihout.
RMN organiseert tweede gratis ophaalronde snoeihout in Nieuwegein Nieuws 2 mei, 11:34
• De brandweer, politie en netbeheerder Stedin zijn  ter plaatse.
Gaslek in Nieuwegeinse woonwijk, zes woningen ontruimd UPDATE 2 mei, 11:23
• Stadscentrum Nieuwegein.
Infocentrum City Nieuwegein en Duurzaamheidsloket dicht vanwege verhuizing Nieuws 2 mei, 10:57
• Plantjesmarkt bij Dorpshuis Fort Vreeswijk.
Op zoek naar kleurrijke zomerplantjes? Dan moet je dit weekend in Vreeswijk zijn Nieuws 2 mei, 10:28
• Yousry Elkashif met zijn lintje.
Nieuwegeinse Yousry kreeg een lintje en geeft daarom een feest: 'Geen woorden voor hoe blij ik ben' Nieuws 2 mei, 09:58
• Luc Demoulin, voorzitter van het St. Antonius Ziekenhuis.
Voorzitter van het St. Antonius Ziekenhuis Luc Demoulin vertrekt Nieuws 2 mei, 09:26
• Eikenprocessierupsen in een nest.
De eikenprocessierups is er weer: dit doet Nieuwegein om het beestje te bestrijden Nieuws 1 mei, 16:43