De politie is bezig met onderzoek na een bizarre aanrijding op de kruising tussen de AC Verhoefweg en de Richterslaan in Nieuwegein.
De politie is bezig met onderzoek na een bizarre aanrijding op de kruising tussen de AC Verhoefweg en de Richterslaan in Nieuwegein. Foto: Koen Laureij

Aanrijding op de kruising AC Verhoefweg en de Richterslaan

112 3.986 keer gelezen

NIEUWEGEIN • De politie is bezig met onderzoek na een bizarre aanrijding op de kruising tussen de AC Verhoefweg en de Richterslaan in Nieuwegein. Twee auto’s kwamen daar dinsdag rond 11:25 uur met elkaar in botsing waarna een van de auto’s over de kop rolde en weer op zijn wielen terecht kwam. 

Eén persoon is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een ander persoon is ter plekke nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De kruising is nog steeds afgesloten, omdat de politie uitgebreid sporenonderzoek laat doen door de Verkeersongevallenanalyse (VOA). Volgens een woordvoerder van de politie is er geen specifieke reden voor het politieonderzoek. 

De kruising wordt geregeld door verkeerslichten die op het moment van het ongeval ook in werking waren. Vermoedelijk is een van de betrokkenen door rood gereden waardoor de botsing kon ontstaan. 

De VOA komt doorgaans alleen ter plaatse bij ongevallen waarbij ernstig letsel is ontstaan of wanneer er sprake is van mogelijk strafbare feiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Succesvol Sinterklaasfeest voor kinderen onder armoedegrens Nieuws 4 dec., 14:21
Afbeelding
Happy Italy Nieuwegein trakteert: 2e pizza gratis ADVERTORIAL 4 dec., 13:46
Afbeelding
Sinterklaasfeest bij de Rijnruiters Nieuwegein Nieuws 4 dec., 11:55
Afbeelding
Harde nederlaag voor SV Parkhout tegen GRC'14 Sport 4 dec., 10:20
Afbeelding
Nieuwegein Diamonds mag EK softbal 2024 organiseren Nieuws 3 dec., 14:53
Afbeelding
GL en PvdA Nieuwegein organiseren mars voor solidariteit Nieuws 1 dec., 12:28
Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis zet zich in bij campagne tegen vapen Nieuws 1 dec., 09:54
Afbeelding
Gemeenteraad bespreekt voorstel voor inrichting Persil-terrein Nieuws 1 dec., 09:33