Afbeelding
Foto: Lukas Gojda - nl.123rf.com

In Between Café in IJsselstein

vrijdag 15 oktober 2021 9:30

 09.30-11.45, IJsselstein, bibliotheek, Overtoom 7

In Between Café IJsselstein houdt op vrijdag 15 oktober weer haar maandelijkse bijeenkomst voor én door werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of werkopdracht? Laat je dan inspireren. Ook deelnemers uit de regio zijn van harte welkom! 

Workshop “EEN NIEUW BEROEP, ZIE JE KANSEN!” door Pieter Koevoets.

Tijdens deze workshop gaat loopbaancoach en sollicitatietrainer Pieter Koevoets het hebben over de volgende onderwerpen:

- Profileren als vakvrouw/vakman en zorgen dat jij een gunfactor gaat kweken.

- Welke hulpmiddelen biedt het UWV bij jouw zoektocht

- Zorgen dat jij een CV en LinkedIn-profiel hebt waar jouw vakmanschap vanaf spat en dat je daarmee bekend wordt binnen je relevante nieuwe netwerk

- Zelf het roer in handen nemen door te werken met een targetlijst van bedrijven.

Pieter praat je in deze workshop ook bij over de toestand van de arbeidsmarkt, de laatste ontwikkelingen en de gratis hulpmiddelen en regelingen waarvan je gebruik kunt maken via UWV Werkbedrijf.

Leer in deze workshop hoe je je moet profileren met LEF, hoe je kunt solliciteren als vakman/vakvrouw en hoe je jouw toegevoegde waarde over het voetlicht krijgt.

Zie ik jou ook op 15 oktober?

Deelname aan deze workshop is gratis, je kunt je aanmelden via onze website www.inbetweencafe.nl

Locatie en tijden

Het In Between Café vindt plaats in de bibliotheek van IJsselstein, Overtoom 7. Je bent welkom vanaf 9.15 uur. Het programma start om 9.30 en duurt tot 11.45 uur. Daarna is er gelegenheid om te netwerken. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om het Café ook in de toekomst mogelijk te maken.

Over In Between Café

In Between Café is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert in verschillende steden. Werkzoekenden kunnen er diverse workshops volgen waar ze elkaar inspireren en motiveren richting een nieuwe baan of opdracht.