Keuzes in kerstboom soorten en maten
Keuzes in kerstboom soorten en maten Foto: Foto-archief Barbarakerk

Kerstbomenverkoop voor onderhoud Nieuwegeinse kerken

zaterdag 26 november 2022 9:30 tot zaterdag 17 december 17:00

Zaterdag 26 november start in Nieuwegein voor de 34e keer de kerstbomenverkoop. Van af 9:30 bent u van harte welkom op de locaties bij de Nicolaaskerk in Jutphaas en bij de Barbarakerk in Vreeswijk. Keuze uit 1.500 prachtige bomen zoals de Groene Den, de Omorica en de Nordmann in diverse soorten en maten, met en zonder kluit. 

U kunt bij de Nicolaas alle weekdagen terecht tot 20:00 uur. Daar is ook verkoop op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Bij de Barbara bent u welkom alle weekdagen tot 18:00 uur (tijdens Vreeswijk bij Kaarslicht 17:00 uur). 

Daar waar de prijzen van de bomen in Noord constant blijven, heeft Zuid, met de ervaring van vorig jaar, het assortiment iets aangepast. Voor beide locaties geldt dat er voorzichtig is ingekocht. Kom dus vroeg, want op=op. 

Bij de Nicolaas zijn ook kerststukjes te koop. Een groep vrijwilligers maakt veel gevarieerde stukjes, voor elk wat wils. 

Geen geld op zak? 

Geen nood, want betalen met PIN en smartphone is op beide locaties mogelijk. We verpakken de bomen in een net. Bezorging thuis tegen een kleine vergoeding behoort ook tot onze service. Onze vrijwillgers staan voor u klaar.

De totale opbrengst van beide markten is bestemd voor onderhoudsprojecten voor de twee kerken. Met een mooie boom tegen een redelijke prijs helpt u onze kerken in stand te houden. 

Hartelijk dank. 

Kerstbomengroep Nicolaas en Barbara.