Opruimactie zwerfvuil in Nieuwegein

zaterdag 18 maart 2023 10:00 tot 12:00

Geniet jij ook zo van het wandelen en recreĆ«ren in onze mooie omgeving? En wil je dat dat zo blijft? Help het IVN Natuureducatie, afdeling Nieuwegein/IJsselstein dan mee bij de opruimactie zwerfvuil op zaterdag 18 maart 2023          

WAT GAAT ER GEBEUREN? We starten om 10.00 uur vanaf het MEC in park Oudegein.  We gaan zoveel mogelijk zwerfvuil opruimen tot ongeveer 11.30 uur. De feitelijke locatie wordt nog vastgesteld aan de hand van de hoeveelheid zwerfvuil die aanwezig is (langs de Lek?). Kom liefst op de fiets zodat we gezamenlijk kunnen vertrekken.           

Wij zorgen voor materialen zoals afvalknijpers en vuilniszakken en voor een prima sfeer! En natuurlijk bestellen we er goed weer bij. Wij kijken uit naar jouw komst!

AANMELDEN: Meld je aan via publieksactiviteit@ivn-nijeo.nl