Reparateur aan de slag met hogedrukreiniger
Reparateur aan de slag met hogedrukreiniger Foto: Eigen foto

Repair Café Galecop

zaterdag 18 maart 2023 11:00 t/m 14:00

Bij het Repair Café Galecop repareren enthousiaste vrijwilligers onder andere uw elektronische apparaten, kleding, fietsen en sinds vorige maand ook klokken. Ook slijpen wij uw messen.

Het Repair Café Galecop vindt plaats op Buurtplein Galecop, Thorbeckepark 183, Nieuwegein. Het Café is op zaterdag 18 maart 2023 van 11-14 uur. Het tijdstip waarop de inloop sluit, is afhankelijk van het aantal aangeboden reparaties.

Er zijn op dit moment meerdere vacatures bij Repair Café Galecop. Wij zoeken met name een gastvrouw/gastheer en floormanager. Zie voor meer informatie hierover onze website: http://www.repaircafegalecop.jouwweb.nl/. Bij interesse kunt u een mail sturen naar repaircafegalecop@gmail.com.