In Between Café IJsselstein

In Between Café IJsselstein

IJSSELSTEIN - In Between Café IJsselstein houdt op maandagochtend 8 februari 2021 een online-bijeenkomst voor én door werkzoekenden. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of werkopdracht? Laat je dan inspireren. Ook deelnemers uit de regio zijn van harte welkom.

In de workshop ‘De zin van zelfvertrouwen’ deelt Ruud van Klooster met jou een methode waarmee hij doorgaans het zelfvertrouwen van teamleden bij grote bedrijven versterkt. Die methode gaat ook jou helpen om te gaan met de teleurstellingen en onzekerheid waar je als werkzoekende mee te maken hebt. 

Zelf aan de slag

Je gaat in deze workshop zelf aan de slag om te ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt, waar je affiniteit mee hebt, waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt. Om vervolgens te bepalen hoe je dit in de praktijk gaat inzetten om nog meer zelfvertrouwen te krijgen. Ruud van Klooster was een kwart eeuw Sales en People Manager bij Heineken Nederland en en coacht sinds een aantal jaar individuele personen en teams vanuit zijn eigen adviespraktijk. Hij wil graag zijn know-how inzetten als hij daarmee mensen kan helpen. Ruud geeft presentaties en workshops bij bedrijven, scholen, congressen en voor werkzoekenden.

Gratis deelname

Deelname aan deze online workshop is gratis. Aanmelden: via www.inbetweencafe.nl/in-between-cafe-ijsselstein/.Het programma start om 9.30 en duurt tot 11.45 uur.

In Between Café is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie, die maandelijks netwerkbijeenkomsten organiseert in verschillende steden. Werkzoekenden kunnen er diverse workshops volgen waar ze elkaar inspireren en motiveren richting een nieuwe baan of opdracht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden