Ann de Wolf overleden

NIEUWEGEIN - Afgelopen woensdagochtend overleed Ann de Wolf van de Verenigde Senioren Partij (VSP). Ze werd 80 jaar. Ann laat drie kinderen, vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Ann de Wolf was sinds 2002 lid van de VSP en woonde sinds 2001 in Nieuwegein. Hiervoor werkte zij bijna 25 jaar in diverse functies bij Philips. Sinds 6 juni 2018 was zij lid van de gemeenteraad, namens de fractie van de VSP. Ook in de periode van 26 september 2012 tot 27 maart 2014 was zij voor deze partij raadslid. Daarnaast leverde zij als commissielid in verschillende periodes vanaf 2012 haar bijdrage. 

Fractievoorzitter

In 2019 was Ann de Wolf een periode fractievoorzitter van de VSP, vanwege de ziekte van Herman Troost, die later dat jaar overleed.

De Verenigde Senioren Partij (VSP) verliest een markante vrouw, maatschappelijk betrokken en actief in het wijknetwerk. In de politiek was Ann de Wolf bijna twintig jaar actief. Ze begon in 2002 in de fractie van de VSP, die door Herman Troost werd opgericht. Ook zat Ann in de WMO Raad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden