Logo molenkruier.nl


Dick Gerwig nam in de tweede helft van het seizoen de taken over van Dick Kooijman. Foto: Gerard van Vliet
Dick Gerwig nam in de tweede helft van het seizoen de taken over van Dick Kooijman. Foto: Gerard van Vliet

Dick Gerwig volgt Rudy Jansen op bij Geinoord

Rudy Jansen is gestopt met zijn taken bij SV Geinoord. Zijn werkzaamheden binnen FC Utrecht - jeugdtrainer o16 en technische coördinator RAC lieten hem geen ruimte meer zich nog volledig voor SV Geinoord in te zetten. Rudy Jansen wordt in de Technische Commissie van SV Geinoord vervangen door Dick Gerwig.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Volgens de site van SV Geinoord was Rudy Jansen negen jaar werkzaam bij de club. Aanvankelijk als jeugdtrainer, later als Technisch Jeugdcoördinator, hoofdtrainer A-selectie en lid van de TC.

''De afgelopen voetbalseizoenen heb ik bij SV Geinoord veel mooie ervaringen opgedaan, waaraan ik goede herinneringen bewaar. De mooiste herinnering was het winnen van de titel in de 2e klasse. Dat zal me het meeste bij blijven. Op dit moment staat er een goed eerste elftal en een zeer bekwame staf, waar wij als TC het afgelopen jaar veel energie en tijd hebben ingestoken'', aldus Rudy Jansen op de site.

Dick Gerwig nam in de tweede helft van het seizoen de taken over van Dick Kooijman. Hij slaagde er echter niet in het eerste elftal voor degradatie te behoeden.

Gerwig werkte in de voetballerij bij clubs als Minerva, Midlandia, vv Utrecht, De Meern, SV Houten en FC Utrecht.

Bij SV Geinoord wordt hij lid van de Technische Commissie.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox