Logo molenkruier.nl


Marilyn begint de middag met een presentatie over stressmanagement.  Foto: Naomi Wijling
Marilyn begint de middag met een presentatie over stressmanagement. Foto: Naomi Wijling

Marilyn van YogaVeda: 'Leer je stress te managen'

Ervaar tijdens de workshop Stressmanagement wat Yoga en Meditatie jou te bieden hebben om met drukte en stress in het dagelijks leven om te gaan en je beter in balans te voelen. Deze workshop wordt gehouden op zondag 1 oktober door Marilyn van YogaVeda.

Naomi Wijling

NIEUWEGEIN - Gedurende de workshop doe je nieuwe kennis en, met name, ervaring op. Marilyn begint de middag met een presentatie over stressmanagement.

Daarna laat ze je tijdens een integrale yogales verschillende Yoga- en Meditatietechnieken ervaren die voor stressreductie zorgen.

Mensen met een druk leven, die stress klachten ervaren en voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat Yoga en Meditatie te bieden heeft voor meer rust, balans en bewustZIJN in het leven.

Marilyn is wetenschappelijk onderlegd, gepromoveerd als cel- en medisch bioloog.

Hierbij heeft ze zich verdiept in de biologie van de mens. Al op haar 24e is Marilyn begonnen met het beoefenen en leren over Yoga en heeft ze onder andere een vijf-jarige yogaopleiding gevolgd. Daardoor is zij Yoga gaan bekijken vanuit de wetenschap en dit laat ze ook terugkomen in haar lessen.

Aanmelden

Meld je aan via: www.yogaveda.nl of mail: marilyn@yogaveda.nl. De kosten zijn € 35,-.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox