Logo molenkruier.nl


"Iedereen vindt 't leuk om opgemaakt te worden!"

"Iedereen vindt het toch leuk om opgemaakt te worden?" Dat vertelt Melissa de Kruijff, eigenaresse van BB-Beauty (voluit Visagie Bibbedi Bobbedi Beauty). Sinds kort is zij voor zichzelf begonnen. "Ik kan bij de klanten thuiskomen, zij kunnen naar mij komen," Melissa verder. Iedereen is welkom voor advies, visagie en ook voor mode accessoires.

Naomi Wijling

NIEUWEGEIN - Melissa heeft de opleiding Cosmetica Consument bij Beauty Partner in Rotterdam afgerond. "Make up heb ik altijd leuk gevonden. En nu ik voor mijzelf ben begonnen, kan ik doen wat ik het liefst doe." Melissa is iedere donderdag te vinden in het Inspiratiehuis in Galecop. Ook mensen met een kleine portemonnee kunnen bij Melissa aankloppen, mits zij dit kunnen aantonen door bijvoorbeeld een U-pas.

In haar salon verkoopt Melissa het cosmeticamerk Golden Rose. "Dit merkt is anti-allergisch en er zitten geen parabenen in," vertelt ze.

Melissa staat in december op de kerstmarkt georganiseerd door Buurthuis De Steeg en daarnaast is zij bezig om workshop te ontwikkelen. "Tijdens de feestdagen wil iedereen er altijd tip-top uitzien en daar ga ik ze bij helpen," zegt Melissa trots.

Binnenkort meer informatie op de facebookpagina van BB-Beauty: visagie Bibbedi Bobbedi Beauty.

Bbbeauty-nieuwegein@gmail.com of 06 40455411.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox