Logo molenkruier.nl


Vianen heeft nu een eigen Kringloopwinkel

De Kringloopwinkel in Vianen is geopend. "De officiële moet nog komen hoor", zegt Tieneke van Putten coördinator van de Kringloopwinkel. "Maar we hebben inmiddels zoveel spullen binnen dat we besloten hebben maar gewoon open te gaan."

Jacques Stam

VIANEN - "Er is door de vrijwilligers keihard gewerkt met veel enthousiasme. Ik heb inmiddels een team van zo'n vijftig vrijwilligers niet allemaal fulltime hoor", lacht ze.

"Geweldig toch en allemaal even enthousiast en van alle leeftijden van 22 jaar tot 86 jaar.

En van allerlei afkomst. Ze zijn nuttige bezig en leren ook nog eens de taal als dat nodig is. We hebben ook gewoon een sociaal maatschappelijke functie." Het voormalig kantoorpand achter Formido waar de Kringloopwinkel in gevestigd is, verrast direct bij binnenkomst. Niks van een grote ruimte maar allemaal kamers waar handig gebruik van is gemaakt om de artikelen gesorteerd zeer smaakvol bij elkaar te presenteren. Het zijn toonkamers. Er is een slaapkamer ingericht en wel, een woonkamer. Er zijn gedekte tafels, er is een enorm aanbod van cd's en boeken en een showroom voor kleding.

De Kringloopwinkel is geopend van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Inname van goederen van 10.00 tot 15.00. 's Zaterdags tot 14.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox