Logo molenkruier.nl


Lotte en Luuk wensen andere kinderen ook een fantastische Opkikkerdag toe! Kom je ook op de Koffie Morning?
Lotte en Luuk wensen andere kinderen ook een fantastische Opkikkerdag toe! Kom je ook op de Koffie Morning?

'Koffie Morning' voor stichting Opkikker

De landelijke Koffie Morning is 6 oktober, op die dag wordt geld ingezameld voor Stichting Opkikker. Op zaterdag 14 oktober houdt Chantal Drost haar Koffie Morning.

NIEUWEGEIN - Stichting Opkikker geeft niet alleen het kind dat ernstig ziek is een onvergetelijke dag maar ook de rest van het gezin. "Toen wij in aanmerking kwamen voor een Opkikkerdag werd er aan ieder gezinslid gevraagd wat hij/zij leuk vindt. En juist niet leuk vindt," zegt Chantal. "Het was een dag vol verrassingen en ze hadden goed naar ons geluisterd. Ook voor de kinderen Luuk en Lotte was het één groot feest."

En omdat Chantal het met haar gezin zo ontzettend naar haar zin had op deze dag, was de optelsom zo gemaakt. "Ik organiseer ook dit jaar weer een Koffie Morning. Tijdens deze ochtend kunnen mensen langskomen om een kopje koffie of thee te komen drinken," vertelt Chantal. "Ook ga ik iets lekkers bakken, zo ook uit het boekje dat ik gekregen heb van de stichting." Op de tafel staat de donatiebox voor een kleine bijdrage. De eerste bijdrage is zelf al gedaan!

Op de poster die bij het gezin voor de deur komt te hangen, staat een prijsvraag: raad het aantal snoepjes en win een Kitchen Aid. Wil je ook op de koffie morning komen? Of alleen je steentje bijdragen? Zaterdag 14 oktober staat de activiteit gepland: 11.00-14.00 uur. Interesse?

Mail naar: wiebe.chantal@gmail.com.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox