Logo molenkruier.nl


Barry Zwezerijnen, hier nog in het zwart-wit van JSV. Barry: "Ik houd nu eenmaal van het fysieke." Foto: Thijs Middelkoop.
Barry Zwezerijnen, hier nog in het zwart-wit van JSV. Barry: "Ik houd nu eenmaal van het fysieke." Foto: Thijs Middelkoop.

Barry Zwezerijnen scoort er weer lekker op los

Barry Zwezerijnen scoort het ene na het andere doelpunt. Maar niet bij JSV maar bij HV Nieuwegein, de plaatselijke handbaltrots. Sinds dit seizoen heeft Barry (33) het zwart wit van JSV ingeruild voor het zwart oranje van HVN.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Maar het plan om weer te gaan handballen, een oude liefde van vroeger, dateert al van veel eerder. ''Aan het begin van het vorige voetbalseizoen toen JSV nog in de eerste klasse speelde, had ik me al voorgenomen om weer te gaan handballen. Ik houd nu eenmaal van het fysieke."

Prima naar m'n zin

"En daar krijg je bij het handballen wat meer mee te maken dan bij het voetballen. Ik heb het bij JSV, waar ik vier jaar deel uit maakte van de selectie, prima naar mijn zin gehad. Maar bij HVN is het ook weer enorm leuk. De ploeg draait lekker mee in de eerste klasse. Maar promotie naar de eredivisie lijkt er volgens mij toch niet in te zitten. Maar ook al doe ik tegenwoordig weer aan handbal, de band met JSV zal toch altijd blijven bestaan. Dat geldt niet alleen voor mij maar met de meeste jongens waarmee ik heb gevoetbald."

Wedstrijden

"De voetballers van JSV komen vaak naar de wedstrijden van HVN kijken en omgekeerd is dat ook het geval.''

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox