Logo molenkruier.nl


Weet u hoe leuk het is voor kinderen om zich geheel uit te leven met kwast en verf?
Weet u hoe leuk het is voor kinderen om zich geheel uit te leven met kwast en verf?

Kids leven zich uit op schildersdoeken

Vindt uw kind schilderen en tekenen leuk? Of bent u op zoek naar een leuke of bijzondere activiteit voor uw kind in de herfstvakantie? Het Kunstenaars Centrum Nieuwegein komt met iets nieuws: de 'Kids Art Club'. Op woensdag 18 en vrijdag 20 oktober houdt het KCN een workshop voor kinderen van 8 tot 11 jaar.

JUTPHAAS - De 'kids' leren schilderen op doek, waarbij het mengen van kleuren centraal zal staan. Er is plaats voor acht kinderen per keer. Vier leden van het KCN, Willy Begeman, Mahsjid Djalinoes, Corrie van Mourik en Monique Murray, houden van 14.00 tot 16.30 uur de workshops in de galerie van het KCN, Kerkstraat 38. Het KCN vraagt een bijdrage van 10 euro per kind. Dit bedrag is voor materiaal en versnaperingen.

Opgeven kan door middel van een mailtje naar het secretariaat KCN: ledenkcn@gmail.com

KCN

Het KCN is een vereniging van kunstenaars uit Nieuwegein en omstreken en beschikt over een eigen galerie waar regelmatig exposities gehouden worden.

Met de galerie en andere activiteiten, zoals workshops en een open atelier, streeft het KCN ernaar een ontmoetingsplaats te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en een platform te bieden om kunst onder de aandacht te brengen van het publiek.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox