Logo molenkruier.nl


Lies Laumans nam de cheque van 2750 euro in ontvangst voor het Ronald Mc. Donald Kinderfonds.
Lies Laumans nam de cheque van 2750 euro in ontvangst voor het Ronald Mc. Donald Kinderfonds.

Van Kringloop tot 'vette' cheque voor R. Mc. Donald Kinderfonds

LEXMOND - Met het 25-jarig bedrijfsjubileum van Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk bv is een bedrag van 5500 euro bijeengebracht dat werd geschonken aan twee doelen. Lies Laumans nam een cheque van 2750 euro in ontvangst voor het Ronald Mc. Donald Kidnerfonds van Jaap van Reeuwijk. De andere cheque met hetzelfde bedrag gaat naar de stichting Energy4All.

(Mieneke Lever-van Dieren)

Kringloop

VIANEN - Onlangs aandacht voor de Kringloopwinkel in Vianen. Maar adres en openingstijden ontbraken. Nu niet meer: De nieuwe Kringloopwinkel Vianen is gevestigd in een voormalig kantoorpand achter de Formido aan de Hagenweg 5. En is geopend van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De inname van goederen kan op die dagen tot 15.00 uur. Inname van goederen op zaterdag is tot 15.00 uur.

Bruna laat ons even griezelen

VIANEN - Tot en met 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar: 'Gruwelijk eng!'. Naast de jaarlijkse Bruna-actie 'Sparen voor de schoolbieb' heeft Bruna Vianen dit jaar twee wedstrijden. Tijdens de Kinderboekenweek hebben acht monsters zich verstopt in de Bruna-winkel. Zij hebben alle acht een letter uit de boeken gestolen. De kinderen kunnen de monsters zoeken en met de gevonden letters een woord vormen. Ook kunnen de kinderen tijdens de Kinderboekenweek hun eigen monster ontwerpen.

Het mooiste, of eigenlijk het lelijkste en gruwelijkste monster wordt speciaal gemaakt voor de prijswinnaar.

Projectkoor

ZIJDERVELD - Het koor Laudate Dominum geeft ieder jaar een kerstzangavond, begeleid door orgel, piano of fluit. Het koor nodigt belangstellenden uit mee te doen in een projectkoor, om tijdens de kerstzangavond een te geven. Het koor oefent zes à zeven keer, iedere maandag van 20.30 tot 22.15 uur in De Krooshof. De eerste keer is op 6 november. De generale repetitie is dinsdag 19 december en de uitvoering in de kerk is op woensdag 20 december.

Belangstellenden kunnen contact op nemen met Chr. Gem. Zangver. Laudate Dominum in Zijderveld via de secretaris Evert Vink. Telefoon 0345-642152.

Dansen

EVERDINGEN - Er is zaterdag 14 oktober een een dansavond in Dorpshuis 't Knooppunt. DJ Rietje bedient de knoppen en draait de laatste tophits en muziek uit de jaren 60/70/80/90. Toegang is € 3.50 inclusief koffie en een hapje en de dansavond begint om 20.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox