Logo molenkruier.nl


'And the winner is...:' De winnaar van de categorie Evenement 2016: Licht op Noorderveld. Foto: Fototeam KenM.
'And the winner is...:' De winnaar van de categorie Evenement 2016: Licht op Noorderveld. Foto: Fototeam KenM. (Foto: KenM)

Nieuwegein Awards op zoek naar kandidaten

De achtste editie van Nieuwegein Awards is 10 februari in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Van 15 oktober tot en met 30 november kunnen kandidaten worden aangemeld via de vernieuwde website van Nieuwegein Awards. Het gaat hierbij om prestaties over de periode 1 december 2016 tot en met 30 november 2017.

MERWESTEIN - U kunt kandidaten aanmelden in de categorieën: sporttalent, sportman, sportvrouw en sportploeg. Maar ook in de categorieën: vrijwilliger, vrijwilligersorganisatie, duurzaamheid, ondernemer/onderneming en de nieuwe categorie Cultuur & Evenement, dat een samenvoeging van Kunst & Cultuur en Evenement is. In de categorie Ondernemer/Onderneming kunnen voor de komende editie slechts ondernemingen met 10 tot 50 werknemers worden aangemeld. Uit de kandidaten worden per categorie drie genomineerden bepaald door onafhankelijke jury's. Dit jaar wordt ook weer de award Politicus van het Jaar uitgereikt. Iedereen kan in de periode van 15 oktober tot en met 30 november meestemmen op één van de Nieuwegeinse raadsleden. U kunt uw stem uitbrengen via de website van de Digitale Stad Nieuwegein www.pen.nl. Voor de Nieuwegeiner van het Jaar kunnen geen kandidaten worden aangemeld. De winnaar van deze award wordt door het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards bepaald.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox