<p>De heer Van Ginkel met locoburgemeester Ellie Eggengoor.</p>

De heer Van Ginkel met locoburgemeester Ellie Eggengoor.

(Foto: gemeente Nieuwegein)

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van Ginkel

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • De heer Van Ginkel ontving op zaterdag een Koninklijke Onderscheiding uit handen van locoburgemeester Ellie Eggengoor. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. 


De heer Van Ginkel ontving een lintje, omdat hij al bijna 50 jaar actief is voor de Utrechtse Tafeltennisvereniging UTTC. Hij was daar onder meer voorzitter en (wedstrijd)secretaris. Ook is hij eindredacteur van SLIPS, het clubblad van UTTC. Hiervan heeft hij maar liefst 150 nummers uitgebracht. 

Maatschappelijk betrokken

De heer Van Ginkel was ook secretaris en voorzitter van de afdeling Midden van de Nederlandse tafeltennisbond NTTB, toernooileider van OTC (landelijke tafeltennisclub voor 40+ ) en leider van het damesteam van voetbalvereniging IJsselstein. Als lid van de ouderraad van de Agnesschool in IJsselstein was hij verantwoordelijk voor het oud papier, opknappen van het schoolplein, fietspuzzeltocht en fungeerde hij als penningmeester.

Kortom: de heer Van Ginkel is een maatschappelijk betrokken en zeer actieve Nieuwegeiner. De gemeente is trots op de heer Van Ginkel en feliciteert hem met deze Onderscheiding.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten