<p>U-OV raadt reizigers aan voor vertrek hun reis plannen in de reisplanner.</p>

U-OV raadt reizigers aan voor vertrek hun reis plannen in de reisplanner.

Foto: stockfoto (123RF.com)

Aangepaste dienstregeling door werkzaamheden Galecopperlaan

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • De gemeente Nieuwegein neemt de Galecopperlaan in de wijk Galecop onder handen. Dat betekent dat bus 48 en U-link 77 gedurende langere tijd een omleiding moeten rijden, waarbij haltes mogelijk komen te vervallen.


Dat kan betekenen dat reizigers moet instappen op een andere halte dan ze gewend zijn, en dat de loopafstand tussen deur en halte toeneemt. Houd daar rekening mee met het plannen van een reis.

Eerste fase: maandag 13 september t/m zondag 10 oktober

Het westelijke gedeelte van de Galecopperlaan is afgesloten. U-link 77 kan niet stoppen bij haltes Gerbrandypark en Guido Gezellehove, en stopt extra op halte De Kempenaerpark. Voor bus 48 verandert in deze fase niets.

Tweede fase: maandag 11 oktober t/m zondag 14 november

Het oostelijke gedeelte van de Galecopperlaan is afgesloten. Daardoor moeten bus 48 en U-link 77 een aanzienlijke omleiding rijden.

-        Bus 48 rijdt tussen haltes Rembrandthage en Papendorpseweg om. Vervallen haltes zijn De Kempenaerpark, Galecopperdijk en Herman Heijermanshove.

-        U-link 77 rijdt tussen haltes Rembrandthage en Blokhoeve-Noord om. Vervallen haltes zijn Gerbrandypark, Guido Gezellehove, Galecopperdijk en Herman Heijermanshove.

Halte Rembrandthage is in deze periode de dichtstbijzijnde halte voor de meeste reizigers in Galecop. De bussen stoppen op de halte in hun rijrichting: de westelijke halte voor de richting Nieuwegein Stadscentrum, de oostelijke halte voor de richting Maarssen/Utrecht. 

Dienstregeling

U-OV raadt reizigers aan voor vertrek hun reis plannen in de reisplanner.

Bron: U-OV

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten