<p>Publiciteitsfoto voor de voorstelling: EN NU DAN? van Plien &amp; Bianca.</p>

Publiciteitsfoto voor de voorstelling: EN NU DAN? van Plien & Bianca.

(Foto: Katinka Krijgsman)
met video

Deze voorstellingen kun je de komende tijd bekijken in DE KOM

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Het theaterseizoen is weer in volle gang. Deze voorstellingen kun je binnenkort bekijken in DE KOM.


Kindervoorstellingen, cabaret en dans: er is voor elk wat wils de komende tijd in stadstheater en kunstencentrum DE KOM. Bekijk hier welke voorstellingen je kunt bezoeken.

De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling, want we zijn uitgenodigd door de directeur van de Efteling! Dat gebeurt natuurlijk niet iedere dag, maar wij hebben geluk! Hij is er nog niet, maar wij mogen alvast plaatsnemen in zijn bijzondere kantoor. Dat hangt vol beeldschermen, knoppen en hendels waar we natuurlijk niet aan komen…toch? ‘De grote Efteling Koekoek Show (8+)’ is op zondag 26 september twee keer te zien in DE KOM. 

Plien en Bianca

Plien & Bianca vormen een genre op zich en zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van het Nederlandse cabaret. Hun vorige theaterprogramma ‘Gaat het nog door?’ werd genomineerd voor de Poelifinario en kreeg lovende recensies. “Een lust voor het oog én de lachspieren”, schreef Trouw in een viersterrenrecensie. Ook hun nieuwe show ‘En nu dan?’ die op 27 en 28 september in DE KOM te zien is zit vol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen je mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

SYZYGY

Jakop Ahlbom maakt wervelende voorstellingen, waarin met mime, dans, humor, slapstick en illusionisme fantasie en realiteit met elkaar verstrikt raken. ‘SYZYGY’ is een magische en poëtische reis die ons langs zowel het werkelijke als het onwerkelijke voert en een blik werpt op ons lichaam. Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld? Kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver gaat maakbaarheid en wat is schoonheid? Op woensdag 29 september spelen vier vrouwelijke performers in DE KOM een spannend spel met surrealisme en transformatie.

John Williams presenteert ‘R&B Oldskool Hits PART TWO’

Na het grote succes van het eerste seizoen kon het vervolg niet uitblijven! Op vrijdag 1 oktober gaat DE KOM verder met ‘R&B Oldskool Hits PART TWO’, de trein dendert door! Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes en nieuwe herinneringen maken we er weer een oldschool feestje van! Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete R&B hits van toen. Jodeci, Boyz II Men, SWV, Blackstreet en nog veel meer komen aan bob op het leukste feestje van Nederland. Voor één avond waan je je weer in ‘The Challenge’, ‘Imperium’, ‘Locomotion’ of ‘Bluetiek-in’. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.

Tickets voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via de website van DE KOM.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten