<p>Heleen Peters is door de leden van Lokale Vernieuwing unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.</p>

Heleen Peters is door de leden van Lokale Vernieuwing unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

(Foto: Fototeam KenM)

Heleen Peters benoemd als lijsttrekker van Lokale Vernieuwing

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Heleen Peters is door de leden van Lokale Vernieuwing unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Peters is sinds maart 2018 fractievoorzitter van de lokale politieke partij.


Peters heeft zich in december 2017 bij Lokale Vernieuwing aangesloten. Nadat duidelijk werd dat de partij zou gaan deelnemen aan de coalitie, is zij fractievoorzitter geworden.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 is Peters dus de lijsttrekker. Zij volgt hiermee John van Engelen op die bij de verkiezingen in maart 2018 lijsttrekker was en nu wethouder is.

Peters is 40 jaar, advocaat van beroep, moeder en betrokken bij veel sociale activiteiten in Nieuwegein. Ze is razend enthousiast over het lijsttrekkerschap: ‘Ik heb er zin in en ik ga laten zien dat Lokale Vernieuwing dé lokale partij van en voor Nieuwegein is!’

Julia Koster
Redactiecoördinator De Molenkruier
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten