De komende drie weekeinden nemen  turnsters van GV MOVEO deel aan regionale wedstrijden. Foto: Thijs Middelkoop
De komende drie weekeinden nemen  turnsters van GV MOVEO deel aan regionale wedstrijden. Foto: Thijs Middelkoop (Foto: thijs)

MOVEO turnsters naar plaatsingswedstrijden

De komende drie weekeinden nemen turnsters van GV MOVEO deel aan regionale wedstrijden. Via die wedstrijden is plaatsing mogelijk voor de halve finales in april.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Nadat zondag 3 december de junioren 2e divisie en de jeugd 3e divisie aan bod zijn geweest, is het zondag 10 december de beurt aan 2e en 3e divisie bovenbouw - getraind door Karin Faase en Maureen van Rooijen - en 1e jaars jeugd . Die wedstrijden worden gehouden in Amersfoort.

Zaterdag 16 december komen de junioren en senioren 3e divisie in actie. In januari hebben twee regionale wedstrijden plaats. Ook die zijn verdeeld over drie weekeinden.

Vervolgens zijn in maart volgend jaar de kwartfinales.

De locatie waar de wedstrijden worden gehouden is afhankelijk van de plaatsing.

Dat zou in het Drentse Roden, Waddinxveen of in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg kunnen zijn. In april volgend jaar zijn de landelijke halve finales, natuurlijk afhankelijk van plaatsing.

En dan zal dus blijken of de trainingen - drie keer in de week - en ook nog eens 's zondags, hun vruchten hebben afgeworpen. Het vorig jaar verliep redelijk succesvol voor GV MOVEO.

Zowel op de NK meerkamp als op de NK balk was er een finaleplaats. Jonne Naron werd toen bij het jeugdturnen 11e van Nederland.

Meer berichten
Shopbox