Foto: stockfoto

Dit jaar weer avondvierdaagse in Nieuwegein: nu al ruim 1.000 deelnemers

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Na twee jaar afwezigheid - vanwege de coronapandemie - wordt dit jaar weer de avondvierdaagse in Nieuwegein gelopen. De eerste inschrijving leverde al ruim 1.000 deelnemers op, dus animo om te lopen is er nog in de stad. 


Inschrijven voor de avondvierdaagse kan nog steeds: op zaterdag 14 mei van 13:00 tot 15:00 uur is dit mogelijk in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. De kosten voor deelname bedragen € 5,50.

Muziekkorpsen
De slotavond vindt altijd plaats met begeleiding van een zestal muziekkorpsen. De coronapandemie heeft echter ook hier zijn impact niet gemist: de organisatie is lang opzoek geweest naar muziekkorpsen, maar heeft er maar één kunnen contracteren.

De andere korpsen treden nog niet op of zijn zelfs gestopt. De organisatie verzoekt de deelnemers daarom de laatste avond zelf creatief te zijn en voor eigen begeleidingsmuziek te zorgen.

Vrijwilligers
Voor 2022 ging het nog net, maar om de avondvierdaagse te behouden voor 2023 is de organisatie “dringend” op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Het vergt op jaarbasis slechts vijf avonden. Als je ons wil komen helpen, stuur dan een email naar: a4dnieuwegein@hotmail.com”.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten