<p>De openingsrit van Motorclub Nieuwegein op 27 maart 2022.</p>

De openingsrit van Motorclub Nieuwegein op 27 maart 2022.

(Foto: Nico Van Ganzewinkel)

Motorclub Nieuwegein organiseert sponsorrit van 215 kilometer voor Oekraïne

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Motorclub Nieuwegein (MCN) organiseert op zondag 5 juni een sponsorrit om geld in te zamelen voor Oekraïne. Het geld gaat naar een lokale organisatie die zich inzet voor Oekraïense vluchtelingen.


Elke motorrijder mag meedoen. De rit van maar liefst 215 kilometer start om 09.30 uur. Deelnemers verzamelen vanaf 09.00 uur bij het Petanque Centrum in Nieuwegein (Galecopperzoom 1). Dan wordt iedereen om een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Oekraïne.

Route
Deelnemers vertrekken in groepjes van vijf personen. De rit gaat eerst over 35 kilometer snelweg naar Amersfoort, om dan de afslag Nijkerk te pakken. Vervolgens gaan de motorrijders via Krachtighuizen en Koudhoorn naar Garderen en aansluitend naar Speuld en Nunspeet.

In Vierhouten gaan de deelnemers lunchen bij ‘Herberg Tante Sjaan’. Van daaruit rijden ze via Elspeet, Uddel en Kootwijk naar Wekerom. Vervolgens gaan de motorrijders via Ede naar Ederveen, Renswoude en Maarsbergen. Bij Maarn pakken ze de laatste kilometer over de snelweg naar het clubhuis in Nieuwegein.

Informatie
Mensen die mee willen rijden, kunnen e-mailen naar mcn.petervandervoorn@hotmail.com. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie bellen naar 06-51516894.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten