<p>Huttenbouwspeeltuin &#39;Bouwgein&#39; aan de Hoveniersweide in Nieuwegein-Noord.</p>

Huttenbouwspeeltuin 'Bouwgein' aan de Hoveniersweide in Nieuwegein-Noord.

(Foto: archief)

Bouwspeeltuin in Nieuwegein na de zomer mogelijk dicht vanwege gebrek aan vrijwilligers

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • De huttenbouwspeeltuin ‘Bouwgein’ gaat na de zomer mogelijk dicht vanwege een gebrek aan vrijwilligers. Dat laat het bestuur van de speelplek aan onze redactie weten. “We zitten echt in enorme nood.” 


“Het wrange is dat Bouwgein op dit moment supergoed draait en alles heel mooi op orde is”, aldus het bestuur. “Tijdens de openingstijden op woensdag- en zaterdagmiddag weten heel veel kinderen de huttenbouw te vinden, loopt het storm met huttenbouwfeestjes en wordt erop los geknutseld bij het activiteitenplein van Bouwgein.”

Nog maar twee bestuursleden
Desondanks verkeert de bouwspeeltuin in nood: na de zomer heeft de organisatie nog maar twee bestuursleden. “Het is onmogelijk om Bouwgein draaiende te houden met zijn tweeën”, zegt het bestuur.

Daarom zijn ze dringend op zoek naar meer bestuursleden: “Als jij iets kunt betekenen, neem dan contact met ons op, zodat alle activiteiten op Bouwgein door kunnen gaan”. 

Informatie en aanmelden
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie e-mailen naar info@bouwgein.nl. Hier kunnen ze zich ook aanmelden als mogelijk bestuurslid.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten