Prinses Laurentien op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein.
Prinses Laurentien op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. (Foto: Aangeleverd)

Prinses Laurentien en onderwijsministers bezoeken onderwijsinstelling in Nieuwegein

  •   keer gelezen

NIEUWEGEIN • Bij het ROC Midden Nederland – Horeca & Toerisme College in Nieuwegein werd zaterdag de ‘Onderwijs Kansen Top 2022’ gehouden. In aanwezigheid van prinses Laurentien en onderwijsministers Robert Dijkgraaf en Dennis Wiersma gingen diverse onderwijsbetrokkenen met elkaar in gesprek over kansengelijkheid. 


Organisatoren van de top waren Stichting van het Onderwijs en NL2025. In totaal spraken circa 90 deelnemers, de belangrijkste ketenpartners binnen het onderwijs, met elkaar over kansengelijkheid. 

‘Onvergetelijke dag’
De top startte plenair en aansluitend gingen de deelnemers in verschillende ruimten van het Horeca & Toerisme College met elkaar in gesprek.

Directeur van het Horeca & Toerisme College Suzanne Staal kijkt tevreden terug op de bijeenkomst: “Onze studenten hebben de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgd. Door hun inzet ontbrak het hen aan niets: van een heerlijke lunch tot een verzorgde borrel. En het mooie is dat onze studenten weer een mooie praktijkervaring op hebben gedaan. Zo maken ze al tijdens hun studie indruk en doen ze tegelijkertijd mooie indrukken op.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten