Foto: circus

Circus!

NIEUWEGEIN - Het Wintercircus Arlette Hanson komt naar Theater DE KOM. Woensdag 27 december om 13.00 en 16.00 uur is de nieuwe voorstelling Fraaie Fratsen!' voor jong en oud te beleven. 'Fraaie Fratsen!' is alleen op woensdag 27 december te beleven in DE KOM. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dekom.nl en telefonisch via 030 6045554. Meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson staat op www.wintercircus.nl en natuurlijk in deze editie op pagina 11. Circusdirecteur Arlette Hanson heeft van haar Wintercircus een echt eigentijds circustheater weten te maken. Dit Nederlandse Wintercircus wordt door kenners gezien als hét Nederlandse antwoord op beroemde circussen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize. (Foto: Piet-Hein Out)

Pretpark

Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, er staat een compleet pretpark! De medewerkers van dit pretpark Fratsenland nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Het publiek kruipt steeds een stukje verder naar het puntje van de pluche theaterstoel. Er worden handstanden gemaakt op botsauto's. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto's en schroeven. De internationale cast neemt je mee in een adrenaline pompende achtbaan van emoties. Dit is geen feel good movie, dit is een goed gevoel spektakel dat complete gezinnen een topdag bezorgt.

Dit is hét Wintercircus dat je beleeft moet hebben! Ruim 1,1 miljoen bezoekers gingen je voor. Laat je verrassen door deze internationale circusproductie van Nederlandse bodem.

Meer berichten
Shopbox