V.l.n.r. wethouder Hans Adriani, voorzitter SV Geinoord Hans van der Meijden en secretaris VSV Vreeswijk Ruud Kerstiens. Foto: T. Middelkoop
V.l.n.r. wethouder Hans Adriani, voorzitter SV Geinoord Hans van der Meijden en secretaris VSV Vreeswijk Ruud Kerstiens. Foto: T. Middelkoop (Foto: middelkoop)

Parkeerterrein sportpark aanzienlijk uitgebreid

De bestaande parkeerplaats van SV Geinoord is uitgebreid met 130 parkeerplaatsen.

Thijs Middelkoop

PARKHOUT - De officiële opening werd verricht door wethouder Hans Adriani. Daarbij waren ook Hans van der Meijden, voorzitter van SV Geinoord, Ruud Kerstiens, secretaris van VSV Vreeswijk en jeugdspelers van beide voetbalverenigingen. Met de aanleg zijn gemeente, Geinoord en Vreeswijk weer een stap dichterbij een vernieuw sportpark. ''Samen met de verenigingen werken we toe naar een duurzaam, toekomstbestendig en multifunctioneel sportpark. We willen een 'open' sportpark, dat toegankelijk is voor iedereen. 'Open'' betekent overigens ook een andere manier van beheren en toezicht houden om vandalisme en onveilige situaties te voorkomen'', aldus de wethouder. Het huidige parkeerterrein bij VSV maakt op termijn plaats maken voor woningbouw. Parkhout en Zandveld worden te zijner tijd samengevoegd. Daar worden de komende jaren nog eens twee kunstgrasvelden aangelegd en komt er na goedkeuring door de gemeenteraad, een nieuw clubgebouw voor de beide voetbalverenigingen. Inmiddels is ook met de voetbalclubs afgesproken om het fietspad door het sportpark voorlopig om te vormen tot een voetpad. De drie toegangspaden krijgen begin volgend jaar kissing-gates. Dat zijn speciale rolstoelvriendelijke toegangspoorten.

Meer berichten
Shopbox