Elk weekeinde is Enzo, altijd samen met zijn vader Stefan, die tevens zijn monteur is, te vinden op kartingbanen in zowel binnen- als buitenland. Foto: Thijs Middelkoop
Elk weekeinde is Enzo, altijd samen met zijn vader Stefan, die tevens zijn monteur is, te vinden op kartingbanen in zowel binnen- als buitenland. Foto: Thijs Middelkoop (Foto: middelkoop)

Enzo van den Dikkenberg op zoek naar sponsors

Terwijl andere jochies van zijn leeftijd op een veld achter een bal aanhollen of met een hockeystick tegen een balletje aanmeppen, rijdt de 11-jarige Enzo van den Dikkenberg uit Hagestein al zo'n vijf, zes jaar rond in een kart, een klein race-auto'tje met een tweetakmotortje.

Thijs Middelkoop

HAGESTEIN - Elk weekeinde is Enzo, altijd samen met zijn vader Stefan, die tevens zijn monteur is, te vinden op kartingbanen in zowel binnen- als buitenland. Voornamelijk in Nederland, Duitsland en België. Moeder Astrid zou haar zoon ook graag zoveel mogelijk in actie zien, maar zij kan vanwege haar werkzaamheden, niet altijd weg. Dat Enzo talent heeft staat wel vast.

Niet voor niets is hij in zijn categorie Nederlands kampioen. Zijn kamertje staat vol met allerlei gewonnen prijzen, waaronder 32 fraaie bekers. De laatste kreeg hij onlangs nog uitgereikt in Venray. ''Karting is best wel een prijzige sport. Maar dat hebben wij voor hem over. En trouwens, daarbij hebben wij gelukkig de steun van een aantal sponsoren."

"Omdat de hobby, waarvan hij later natuurlijk graag zijn beroep wil maken, steeds duurder wordt, zouden wij graag in contact komen met meerdere sponsoren."

"Voor informatie kan telefonisch contact met mij worden opgenomen. Mijn nummer is 06-20 482 150'', aldus moeder Astrid Scheltema.

Meer berichten
Shopbox