Op het podium staan Jelle Verse en het folkgezelschap Laroux.
Op het podium staan Jelle Verse en het folkgezelschap Laroux. (Foto: de kom)

Rondreizend muziekfestijn vol contrasten in DE KOM

AkoestiCafé 10 januari in Theatercafé DE KOM. Het eerste AkoestiCafé van 2018 is op woensdag 10 januari. Deze keer is het rondreizend muziekfestijn te gast in Theatercafé DE KOM. Op het podium staan de jonge Tilburgse muzikant Jelle Verse en het ervaren Utrechtse folkgezelschap Laroux.

DE KOM - Een avond met contrasten, aldus de organisatie: "Jelle heeft zijn wortels in de hedendaagse rapmuziek, terwijl Laroux zijn inspiratie vindt in de folk, cajun en Louisiana-blues. De verbindende factor is de puurheid van hun muziek en de liefde voor de Nederlandse taal."

Jelle Verse is een selfmade en veelzijdig muzikant, die zijn muziek zelf schrijft en produceert.

Speciaal voor het AkoestiCafé laat hij zich vergezellen van een pianiste en een gitarist. Laroux is de tweede band van de oprichter van de vermaarde cajungroep Allez Mama, waarmee voorman Lenny Laroux meer de intimiteit opzoekt. Speciaal voor dit optreden onderbreekt de band hun winterstop. In de zomer start Laroux met hun nieuwe theatertour, waar het AkoestiCafé een voorproefje van zal krijgen.

De toegang is zoals altijd gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De deur van Theatercafé DE KOM (te vinden op het Stadsplein) opent om 20.00 uur.

Meer informatie is te vinden op akoesticafe.nl

Meer berichten
Shopbox