Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Nieuw bedrijfspand voor De Boer Dental in Harkema

Algemeen 290 keer gelezen

De Boer Dental, leverancier van medische producten, heeft besloten om één groot nieuw magazijn te laten bouwen. Dit grote magazijn moet de toekomstige groei van de firma in goede baan leiden. 

Eigenaar Thomas de Boer geeft aan dat het de hoogste tijd was voor een nieuw bedrijfspand: “In de afgelopen 2 à 3 jaar hebben wij een ongekende groei doorgemaakt. Deze groei was welkom, maar leverde wel nieuwe uitdagingen op. Zo hebben we op dit moment vier loodsen waarin onze producten liggen. Als het een beetje tegenzit, moeten we voor één bestelling langs de 4 loodsen gaan. De producten liggen namelijk over deze loodsen verspreid. Met de komst van ons nieuwe magazijn liggen alle producten netjes bij elkaar. Dít gaat onze werkwijze en bedrijfsvoering efficiënter en makkelijker maken”.

De Boer Dental is jarenlang leverancier van producten voor tandartsen geweest. Onder tandartspraktijken was dit een geliefde leverancier, maar corona leek roet in het eten te gooien. Vanuit De Boer Dental kwam tijdig het idee om de focus te verleggen. Van tandartsproducten werd de focus op corona gerelateerde producten gelegd. Die keuze bleek heel goed uit te pakken; De Boer Dental wist tijdens de coronapandemie ongekend hard te groeien.

“De coronapandemie was voor elk individu en voor elk bedrijf een uitdagende tijd. Vanuit De Boer Dental hadden wij tijdig door dat de pandemie ook nieuwe deuren zou openen. We besloten daarom om in grote hoeveelheden corona zelftesten, nitril handschoenen en mondkapjes te importeren. Dit bleek een schot in de roos te zijn”, aldus Thomas de Boer.

In de afgelopen jaren is De Boer Dental letterlijk en figuurlijk hard gegroeid. De hoeveelheid klanten nam significant toe, maar ook de hoeveelheid bestellingen en hoeveelheid producten binnen het assortiment. Met de opening van het nieuwe magazijn speelt De Boer Dental in op de komende jaren.

De komende jaren blijven druk, volgens Thomas de Boer. “In de afgelopen jaren hebben we veel medische instellingen als nieuwe klanten mogen verwelkomen. De verwachting was dat deze interesse af zou nemen toen de corona op z’n retour leek, maar de meeste medische instellingen blijven bij ons als klant ‘plakken’. Dit heeft onder meer te maken met ons aanbod; bij ons vindt een medische instelling alles wat ze nodig hebben. Men vindt bij ons mondkapjes, maar ook desinfectiemiddelen en andere disposables. Aangezien dit verbruiksartikelen zijn, krijgen we van veel medische instellingen met enige regelmaat nieuwe bestellingen binnen. Dit was een leuke uitdaging, maar we hebben het voor elkaar gekregen om alles in goede banen te leiden”.

Met de komst van het nieuwe bedrijfspand ziet de toekomst van De Boer Dental er rooskleurig uit. Voor de bouw van dit bedrijfspand heeft men besloten om het bij Harkema te houden. Het bedrijfspand is te vinden op Bolster 20 te Harkema. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Nieuwegeiner rijdt door rood, springt uit rijdende bus en rent weg voor politie Algemeen 2 dec, 10:08
Afbeelding
Gemeente betreurt vertrek St. Antonius Ziekenhuis uit Nieuwegein Algemeen 1 dec, 14:41
Afbeelding
‘O ja, dat sinterklaasgedicht nog’: dit moet je doen om er een pareltje van te maken Algemeen 1 dec, 13:57
Afbeelding
Gemeente onderzoekt plaatsing extra windturbines in Nieuwegein-Oost Algemeen 1 dec, 12:14
Afbeelding
D66 pleit voor zichtbaar maken van Artikel 1 van de Grondwet in Nieuwegein Algemeen 1 dec, 10:17
Afbeelding
Nieuwegeinse burgemeester overhandigt cheque van ruim 9.000 euro aan Theater Totaal Algemeen 1 dec, 09:23
Afbeelding
Nieuwegeinse bieb opent uitleenpunt in Gezondheidshuis De Componist Algemeen 30 nov, 16:07
Afbeelding
St. Antonius Ziekenhuis verdwijnt uit Nieuwegein, vanaf 2035 alle zorg naar Utrecht MET VIDEO 30 nov, 15:19