Vlnr: Harry Troelstra, Evert van Linge, Arnold van Anraad, Frans Backhuijs, Paul Kee en Martin Thomas.
Vlnr: Harry Troelstra, Evert van Linge, Arnold van Anraad, Frans Backhuijs, Paul Kee en Martin Thomas. (Foto: wijling)

Mooie opbrengst van 'De burgemeester kookt'

Op het evenement 'De Burgermeester Kookt' van 27 oktober, waarbij de burgermeester Frans Backhuijs weer voortreffelijk had gekookt werd er ook geld opgehaald voor twee goede doelen: Stichting Het Nieuwegein Fonds en Stichting Met Raad en Daad.

Naomi Wijling

NIEUWEGEIN - Afgelopen vrijdag werden de cheques uitgereikt aan beide stichtingen; elke stichting ontvangt het mooie bedrag van € 3150. Namens Met Raad en Daad namen Paul Kee en Martin Thomas de cheque in ontvangst. En namens Het Nieuwegein Fonds werd de cheque in ontvangst genomen door Harry Troelstra en Evert van Linge. "Nu kunnen we weer mooie initiatieven ondersteunen", vertelt Evert.

Voor 2018 heeft organisator Arnold van Arnaad de burgermeester weer gestrikt. "En ik doe het graag", aldus Frans Backhuijs. "Waarbij we weer gaan kijken naar twee andere goede doelen uit Nieuwegein."

Het Nieuwegein Fonds ondersteunt burgerinitiatieven op verschillende vlakken. Kijk voor meer informatie op: www.nieuwegeinfonds.nl.

Met Raad en Daad zet zich in voor ouderen die voor deze hulp geen beroep willen of kunnen doen op een partner of kinderen. "Helaas komt het steeds vaker voor", vertelt Paul Kee.

Meer informatie staat op: http://www.stichtingmetraadendaad.nl.

Meer berichten