Vincent Griffioen speelt volgend seizoen weer in het roodwit van Geinoord. De snelle aanvaller vindt ''twee jaar DHSC'' voldoende. Foto: Thijs Middelkoop.
Vincent Griffioen speelt volgend seizoen weer in het roodwit van Geinoord. De snelle aanvaller vindt ''twee jaar DHSC'' voldoende. Foto: Thijs Middelkoop. (Foto: middelkoop)

Vincent Griffioen terug bij het roodwit van Geinoord

Vincent Griffioen speelt volgend seizoen weer in het roodwit van Geinoord. De snelle aanvaller vindt ''twee jaar DHSC'' voldoende. ''Ik keer terug naar de club waar ik altijd met plezier heb gespeeld.''

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Toch heb ik het niet slecht naar mijn zin bij DHSC. We hebben een leuke groep en ook met ''gevorderde'' spelers als Evander Sno en Rodney Sneijder kan ik goed overweg. Met trainer Agterberg was de verhouding wat minder goed maar dat gebeurt in het voetbal nu eenmaal."

Hersenvliesontsteking

"En daarnaast heb ik natuurlijk de pech gehad, dat ik er wegens mijn hersenvliesontsteking lang uit geweest ben. Ik heb daarna wat moeite gehad om terug te komen maar de laatste wedstrijden kwam ik er weer aardig in en pakte zo nu en dan ook mijn doelpuntje mee. Maar al met al ben ik nu toch blij de knoop definitief te hebben doorgehakt. Maar ik blijf natuurlijk, ook bij Geinoord mijn ambities houden. Ik vind het natuurlijk niet zo leuk om in de tweede klasse te blijven hangen."

"Ik wil volgend seizoen met de nieuwe trainer wel graag meedoen in de strijd om promotie naar de eerste klasse, waarbij ik ervan uitga dat de ploeg daar dit seizoen nog niet in slaagt, al weet je dat natuurlijk nooit...''

Meer berichten