Voor de aanwezige vrijwilligers was er taart.
Voor de aanwezige vrijwilligers was er taart. (Foto: bieb)

CDA complimenteert alle vrijwilligers van de bieb

Het was 1 maart weer Nationale Complimentendag in Nederland. Traditioneel grijpt CDA Vianen deze dag aan om een compliment te geven aan een lokale vrijwilligersorganisatie.

VIANEN - Dit jaar de complimenten voor alle vrijwilligers van de bieb. CDA Vianen prijst de bieb voor haar inzet ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling van inwoners. Daarbij wil CDA Vianen ook haar dankbaarheid uiten naar de organisatie voor de speciale aandacht aan vluchtelingen die de bieb sinds een tijd geeft. Op 1 maart hebben Annemarie Doesburg, Manager Programma's en Soheila Adami, Media-en Leesadviseur Publieksservice namens een aantal vrijwilligers de complimenten van CDA Vianen in ontvangst genomen. En zoals Annemarie en Soheila aangeven: "Wij zijn aangenaam verrast door de complimenten en we zijn erg blij met deze waardering voor de inzet en betrokkenheid van al onze vrijwilligers. Iedereen die deel wil nemen of een bijdrage wil leveren aan één van de vele activiteiten van de bibliotheek, is dan ook van harte welkom!"

Taart

De vrijwilligers werden door CDA getrakteerd op taart. Bibliotheek Vianen is opgericht op 17 juni 1970 onder de naam "Gemeenschappelijke Openbare Bibliotheek Vianen". Op 1 januari 2007 ging deze stichting op in Regiobibliotheek Bibliotheek Lek & IJssel.

Meer berichten
Shopbox