naar

EXPO: "Kijk op Kunst!"

Ook tijdens de zomermaanden is er kunst te zien in KunstGein Podium. Van 8 augustus t/m 15 september tonen drie kunstenaars met verschillende disciplines hun kunstwerken. Keramist Elly Kuijer, kunstschilder Karel de Graaf en Jasmijn Felix met sieraden en schilderijen. Kom gerust binnen kijken en laat u inspireren.

De feestelijke opening is zaterdag 11 augustus om 15.00, je bent van harte welkom!

Karel de Graaf – kunstschilder
Hij volgt al jaren cursussen bij beeldend kunstenaar Gerda Cozijnsen. Zij verstaat de kunst, om met respect voor ieders creativiteit, je op ontdekkingsreis te laten gaan op zoek naar nieuwe grenzen en mogelijkheden. Het werk van Karel is divers, hij schildert zowel figuratief, de landschappen, als non-figuratief waarin kleur en lijnenspel de hoofdelementen zijn.

Jasmijn Felix – sieraden en acrylic pouring.
De interesse van deze creatieve dame ligt voornamelijk bij Wire Wrapping en Acrylic Pouring. Bij Wire Wrapping maak je sieraden waarbij je draad van een metaalsoort (bijvoorbeeld koper of zilver) om bijvoorbeeld een steen of een kraal wikkelt, op deze manier creëert zij draagbare kunst. Acrylic Pouring is een techniek waarbij je, simpel gezegd, verdunde acrylverf over je canvas giet. Daarna ontstaan de mooiste kunstwerkjes.

Elly de Kuijer-Delput - keramiek.

Zij vindt het een eer dat ze voor de tweede keer mag exposeren bij het Kunstgein Podium! De afgelopen jaren heeft zij zich verder ontwikkeld en heeft nieuwe ervaringen opgedaan die ze graag met de bezoekers wil delen. Haar creaties zijn van keramiek, en handgemaakt. Haar werk is abstract en klassiek, geglazuurd of beschilderd met acrylverf.

Podium is open woe-, do-, vrij-, za. 13.00-17.00. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. Voor meer informatie kijk op onze site.

U vindt Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Meer berichten