Tweede ronde van Wereldkeuken kan beginnen!
Tweede ronde van Wereldkeuken kan beginnen! (Foto: mok)

Tieners koken internationaal

VREESWIJK - In dorpshuis Fort Vreeswijk begint vrijdag 12 oktober de tweede ronde van de Wereldkeuken. Tieners leren de lekkerste (vegetarische) gerechten uit vier verschillende landen koken. In deze ronde zijn dat Ukraïne, Koerdistan, Vietnam en de Antillen. Iedere workshop is er een gastkok die uitleg geeft over de gerechten en assisteert bij het maken ervan. De vaste leiding is in handen van Keren van Straten. De laatste avond koken de deelnemers hun favoriete gerecht en mogen zij familie of vrienden uitnodigen om te komen proeven. De eerste ronde zit er bijna op. De tieners hebben genoten van het maken en eten van gerechten uit Hongarije, Marokko, Israël en Suriname. Meedoen? Vijf lessen kost €25,-; met een N-pas kost dit €10,- .

Daar zijn de maaltijden bij inbegrepen. De workshops zijn op vrijdag van 17.00 tot 19.00 uur en bedoeld voor tieners van 10 tot 14 jaar.

Inschrijven voor de tweede ronde kan per mail: dorphuisvreeswijk@gmail.com, bij beheerder van Dorpshuis of telefonisch 06-21664918. Met vermelding van naam, leeftijd en contactgegevens.

Meer berichten