Annelies Visser (in rood shirt) speelt dit seizoen weer in het eerste korfbalteam van VIKO. Foto: Thorven Oostrom.
Annelies Visser (in rood shirt) speelt dit seizoen weer in het eerste korfbalteam van VIKO. Foto: Thorven Oostrom. (Foto: oostrom)

Annelies Visser maakt prima rentree bij VIKO

Annelies Visser (31) speelt dit seizoen weer in het eerste korfbalteam van VIKO. Vorig seizoen kwam ze in het tweede team uit met een enkele invalbeurt in het eerste.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN/VIANEN - Annelies vormt samen met Natascha Hazendonk, Jorien Elbertsen en Linsey van Mourik een sterk ''damesblok''. Samen met de heren is VIKO bezig aan een ijzersterk seizoen, dat de ene na de overwinning behaalt. Anderhalve week geleden werd koploper Atlantis zelfs ruim verslagen, al was de grote overwinning wel een beetje geflatteerd volgens Annelies. De in Nieuwegein wonende Annelies kwam twee seizoenen geleden ook al in het eerste team van VIKO uit maar verdween daarna geruisloos naar het tweede. Maar inmiddels heeft ze zich fraai teruggeknokt.

Ook in de zaal maakt Annelies straks wellicht deel uit van het eerste team. ''Op het veld doen we het op dit moment uitstekend en ook in de zaal zijn we straks volgens mij zeker niet kansloos. Vorig seizoen eindigde het team in de zaal op de tweede plaats. Waartoe het allemaal leidt moeten we nog maar even afwachten. We zullen in ieder geval ons best doen zo hoog mogelijk te eindigen. Ook wat mezelf betreft moeten we nog maar even afwachten, al zou het spelen in de 1e klasse echt wel een uitdaging zijn.''

Meer berichten