Foto: Robert Aarts

Warme kerst met Joris

VIANEN - In de bieb staat van 6 t/m 29 december een Joris' Kerstboom. De 'Joris' Kerstboom' is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een boodschap voor een dierbare in de boom te hangen en hun verhaal te delen. In de Bibliotheek Vianen kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen. In 183 bibliotheekvestigingen door heel Nederland staat in de maand december een opgetuigde kerstboom. Foto: Robert Aarts/KRO-NCRV

Bezoekers worden uitgenodigd om hun dierbare in het licht te zetten. Ook in Bibliotheek Vianen.

Boodschap

Bij de kerstboom staat een tafel met kerstballen. Bezoekers kunnen een kerstbal vullen met hun persoonlijke boodschap, een tekening of een foto van een persoon die veel voor hen betekent. Ze kunnen een reddende engel bedanken, sorry zeggen of een hechte vriendschap vieren. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris' Kerstboom.

Gesprek

De kerstboom vol kerstgedachten wordt een ontmoetingsplaats. Het versieren en ophangen van de kerstballen kan leiden tot mooie gesprekken bij de kerstboom. Erg waardevol voor veel mensen in de dagen voor Kerst. Medewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek gaan graag met bezoekers in gesprek om ze op weg te helpen en een luisterend oor te bieden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden