Wethouder John van Engelen met Isa Roussey en Milou van Rijn, die goud wonnen. Foto: Ton den Engelsman.
Wethouder John van Engelen met Isa Roussey en Milou van Rijn, die goud wonnen. Foto: Ton den Engelsman. (Foto: Ton den Engelsman)

Van Bommel Sport/De Mix huldigt EK- en WK gangers

Barry van Bommel van Van Bommel Sport/De Mix kijkt met trots terug op het jaar 2018. Een aantal jiujitsuka's van Bsp Holland, Van Bommel Sport/De Mix nam met veel succes deel aan de Europese- en Wereldkampioenschappen. Vrijdagavond 28 december was in De Mix de huldiging.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Daarbij waren onder meer aanwezig wethouder John van Engelen en Ben van Gelder, directeur en hoofdsponsor van de Stichting Budosport promotie Holland. (Bsp Holland) Gehuldigd werden de duo's Milou van Rijn en Isa Roussey en Bridget Zoetemeyer en Romée Roussey, die op het EK cadetten en junioren in Italië op het onderdeel jiu jitsu duo system - 18 en 21 jaar respektievelijk goud en zilver hadden gewonnen. Op hetzelfde EK was een bronzen plak voor Romée Roussey bij de dames 18 jaar - 57 kg. Bij het WK voor senioren in Zweden won Charella Westra een bronzen plak bij de dames + 70 kg. Negende plaatsen waren er voor Nieuwegeiner Robbie van Lambalgen en Milou van Rijn op het EK in de Italiaanse stad Bologna.

Oliebollentoernooi

Voorafgaande aan de huldiging werd voor alle leden vanaf 4 jaar een oliebollentoernooi gehouden.

Er werd aan deelgenomen door ruim 120 jongens en meisjes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden