KunstKOMbinatie bestaat vijf jaar. Foto: Martin van Ek.
KunstKOMbinatie bestaat vijf jaar. Foto: Martin van Ek. (Foto: elsie)

Eerste lustrum KunstKOMbinatie

De KunstKombinatie bestaat vijf jaar. 28 September 2013 hebben twintig docenten vanuit DE KOM dit docentencollectief voor volwassen kunstonderwijs opgericht.

Elsie Reiziger

NIEUWEGEIN - In deze deze jaar zijn al veel mooie initiatieven ontstaan, waarvan Stormy Monday (nu Stormy Sunday) wel het meest in het oog springende is, daarnaast zijn bijvoorbeeld de dansgroepen eens per jaar te zien bij de theatrale finale in samenwerking met DE KOM.

Uit reacties van leerlingen is gebleken dat zij vooral de kwaliteit en het enthousiasme van de docenten, de locatie, de ruimtes en de mogelijkheden tot samenspel waarderen.

Er zijn veel leerlingen die doorgestroomd zijn vanuit DE KOM, maar in de tussentijd hebben ook veel nieuwe leerlingen de KunstKombinatie weten te vinden.

En voor veel mensen is het leren bespelen van een instrument iets wat ze altijd al hebben willen doen. Ook het volgen van drama,dans of keramiek lessen is mogelijk. Deze lessen worden gegeven in mooie grote ruimtes. Een kijkje op de website, www.dekunstkombinatie.nl laat zien wat voor lessen er allemaal gegeven worden. Zo ook op de speciale aanbieding voor 2019.

Probeer in vier lessen ( voor75 euro) muziek , dansen of keramiek, en maak werkelijkheid van je Bucketlist

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden