David Jackson (Geinoord) onder behandeling van Daniël Makkee. Enkele weken geleden raakte hij weer geblesseerd. Foto:Gerard van Vliet.
David Jackson (Geinoord) onder behandeling van Daniël Makkee. Enkele weken geleden raakte hij weer geblesseerd. Foto:Gerard van Vliet. (Foto: vliet)

Gifbeker voor Jackson blijkbaar nog niet leeg

Voor David Jackson is de gifbeker dit seizoen blijkbaar nog niet leeg. Na maandenlang wegens een knieblessure buitenspel te hebben gestaan, raakte de Geinoord verdediger enkele weken geleden tijdens een oefenwedstrijd opnieuw geblesseerd.

Thijs Middelkoop

GEINOORD - David Jackson, die in zijn loopbaan eigenlijk nooit ernstig geblesseerd is geweest, heeft dit seizoen wel enorm veel pech. Al in de voorbereiding raakte hij geblesseerd aan een knie. Een operatie bleef hem bespaard. Hij zou zijn blessure met de nodige rust en therapie te boven komen. En dat gebeurde ook. Maar pas vorige maand mocht hij voor het eerst weer een balletje trappen. Na een paar potjes in het derde elftal mocht hij op 23 februari zijn rentree in het eerste maken. Uit tegen VVGZ. ''Het ging helemaal niet slecht maar in de slotfase zat ik er toch behoorlijk doorheen.'' Maar in een oefenpotje op een dinsdagavond ging het opnieuw mis. ''Na een kopduel kwam ik verkeerd terecht, waardoor ik opnieuw behoorlijk geblesseerd raakte. Dus wederom rusten en opnieuw therapie. Maar waarschijnlijk mag ik het over een paar weken voor de tweede maal proberen.'' David Jackson hoopt, dat zijn ploeg behouden blijft voor de 1e klasse. ''In een rechtstreekse degradatie geloof ik niet."

Meer berichten