De Nieuwegeinse dames zullen hun heil het komend seizoen weer in de 1e klasse moeten zoeken.
De Nieuwegeinse dames zullen hun heil het komend seizoen weer in de 1e klasse moeten zoeken. (Foto: mok)

Op zoek naar een nieuwe trainer

Het optreden in de landelijke Bond was voor het dameswaterpoloteam van Aquarijn maar van korte duur. Slechts een jaar. De Nieuwegeinse dames zullen hun heil het komend seizoen weer in de 1e klasse moeten zoeken.

Thijs Middelkoop

NIEUWEGEIN - Maar de Nieuwegeinse dames zijn vast van plan om snel het verloren gegane terrein te herwinnen.

Ze willen terug naar de landelijke Bond. Maar dat zal dan moeten gebeuren zonder trainer Hein Pannekoek. Die heeft de waterpolo-afdeling van Aquarijn vaarwel gezegd. De waterpolosters zullen dus op zoek moeten naar een nieuwe oefenmeester.Voor zover het er nu naar uitziet vertrekt ook Yvonne Meijer. Zij heeft besloten om met ingang van komend seizoen te stoppen.

De overige meiden zullen gewoon doorgaan met waterpoloën. Het is nog niet bekend of zich nieuwe meiden bij Aquarijn zullen melden. Vanuit de jeugd hoeft de selectie dit jaar echter geen versterking te verwachten. De twee meisjes die naar de senioren overkomen, moeten nog even ''rijpen'' in dames 2. Speelsters van dames 2 zullen overigens meer bij de selectie worden betrokken. Zij worden klaargestoomd om op termijn de dames van het eerste team te vervangen. Inmiddels is de waterpolo-afdeling al druk bezig zich aan voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden