Zomerfestival AHN

NIEUWEGEIN - Zomerfestival AHN 2019: iedere zaterdagmiddag van 20 juli tot 31 augustus. En dan ben je op een zomerse zaterdagmiddag ineens beland bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) die voor deze gelegenheid gebruik maakt van de ruimte bij Boogh, Oortjesburg 2.

De AHN biedt in de zomervakantie op alle zaterdagmiddagen ruimte voor ontmoeting en ontspanning, even een gezellig praatje, genieten van een ontspannende activiteit, samen met de andere gasten. Op zaterdag 20 juli gaf yogadocente Adelique Laurier geheel belangeloos een introductie stoelyoga. Stoelyoga is een lichte vorm van yoga, welke voor bijna iedereen geschikt is die fysiek en mentaal fit wil blijven.

Ook u bent van harte welkom om deze middagen bij te wonen. Zaterdag 27 juli gaan verzorgt Ria Schakel een introductie 'Laagdrempelig bewegen met een bal'. U bent van harte welkom van 13.30 uur tot 16.00 uur op locatie Boogh, Oortjesburg 2.

Er zijn geen kosten aan verbonden en mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met de Algemene Hulpdienst Nieuwegein op 030-6067409. Graag tot zaterdag!

Meer berichten