Foto Stichting AAP
Foto Stichting AAP (Foto: )

ParkeerService zamelt in voor Stichting AAP

NIEUWEGEIN -  David van Gennep, directeur van Stichting AAP, overhandigde vandaag aan ParkeerService Nieuwegein de inzamelbox van haar vernieuwde inzamelprogramma. "Mensen kunnen hun oude mobieltjes en cartridges bij ParkeerService in de inzamelbox doen. Met de opbrengst hiervan kunnen wij dieren redden die in benarde situaties zitten. En een deel van de dagelijkse kosten voor hun opvang dekken. Wij zijn ongelofelijk blij dat zoveel mensen al jarenlang actief voor ons inzamelen. Veel mensen vinden het fijn dat ze op deze laagdrempelige manier bij kunnen dragen aan het werk van AAP", aldus Van Gennep.

Alle mobieltjes en cartridges worden hergebruikt of gerecycled en leveren een vergoeding op voor de dieren bij AAP. Een win-win situatie: het materiaal krijgt een tweede leven waardoor we bijdragen aan een beter milieu. En met de opbrengst krijgen ook de dieren bij AAP een tweede leven.

Stichting AAP werkt samen met een nieuwe inzamelpartner: We-Collect. "Een grote wens van AAP was dat van de mobiele telefoons die mensen inleveren alle data wordt verwijderd. Met de komst van onze nieuwe inzamelpartner gaat deze wens nu in vervulling", zegt Van Gennep.

Inzamelpunten
De komende weken zullen alle inzamelpunten door heel Nederland de nieuwe AAP-inzamelbox ontvangen. De inzamelbox wordt gratis geleverd en – als de box vol is – ook weer kosteloos opgehaald. Nieuwe inzamelpunten zijn altijd welkom! Bedrijven, winkels, (sport)verenigingen en andere openbare locaties kunnen zich aanmelden als inzamelpunt voor AAP via www.aap.nl/inzamelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden