Shannon Romijn van Tattooshop Instinkt in Nieuwegein is enorm trots op de belangstelling van World Tattoo Events.
Shannon Romijn van Tattooshop Instinkt in Nieuwegein is enorm trots op de belangstelling van World Tattoo Events. (Foto: )

Shannon Romijn gaat de tattoo-wereld over

Shannon Romijn van Tattooshop Instinkt in Nieuwegein is enorm trots. Niet alleen bestaat haar shop in Galecop vijf jaar, ook is ze het afgelopen jaar gevraagd voor het Pro Team van World Tattoo Events, dé online gids voor tattooconventies, expo's en festivals, met meer dan 1000 conventies per jaar. Hiernaast werd Shannon afgelopen maand gevraagd om deel te nemen in het Pro team van Ink 'n' Art Events van UnitedConventions, waar ze uiteraard ja op heeft gezegd. Shannon is dan ook blij dat uitgerekend Ink 'n' Art Events een tattooconventie organiseert in haar Nieuwegein in het weekend van 5 en 6 oktober in de Beursfabriek, waar ze ook nog eens het ontwerp voor de poster van heeft mocht maken. Het thema in Nieuwegein is 'From pencil tot stencil'; artiesten op het gebied van graffiti, airbush, pinstripes en bodypaint laten zien wat ze in huis hebben.

Beursfabriek

Het wordt een echt familie evenement. Zo is er voor de jongeren onder meer een Arcade-hoek met springkussen en wordt het podium de hele dag gebruikt voor live acts, muziek en nog veel meer! Zie www.unitedconventions.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden