Iaido training in Merwestein. Foto: Takeda Ryu Nederland
Iaido training in Merwestein. Foto: Takeda Ryu Nederland (Foto: )

Introductielessen Japanse vechtkunst

NIEUWEGEIN - Op woensdag 4 september (Leidsche Rijn), vrijdag 6 september (Utrecht) en zondag 8 september (Merweplein 1, Nieuwegein) gaat sobudo school Takeda Ryu weer van start met een nieuw seizoen. Takeda Ryu is een sobudo school voor Japanse vechtkunsten, waar met veel persoonlijke aandacht diverse gewapende en ongewapende disciplines getraind worden.

"Op zondag 8 september om 13.00 en 15.00 houden wij onze eerste lessen in sportcomplex Merwestein. Ben je geïnteresseerd en 15 jaar of ouder? Dan kan je nu gebruik maken van drie gratis proeflessen om erachter te komen of Takeda Ryu jou enthousiast maakt. Voor meer informatie zie www.takedaryu.nl of mail naar info@takedaryu.nl."

Kom bij Takeda Ryu gratis introductielessen Japanse gewapende en ongewapende vechtkunst volgen! Er is een minimumleeftijd van 15 jaar voor lidmaatschap bij Takeda Ryu Nederland. Voor meer informatie en aanmelden, zie www.takedaryu.nl.

Takeda Ryu is een krijgskunst in de traditie van de Samurai. Deze krijgskunst vindt zijn oorsprong in de Kai Genji Takeda familie en bestaat inmiddels al meer dan 800 jaar. Al die tijd is de kennis van de Samurai bewaard gebleven, zodat tot op de dag van vandaag zeer realistisch getraind kan worden.

Meer berichten