Geslaagd feest WijkplatformHZL

NIEUWEGEIN - Zaterdagavond 21 september was in 't Veerhuis het Wijkfeest voor bewoners 18+ van de wijken Hoog Zandveld, Zandveld en Lekboulevard. Dit is in Zuid een nieuwe vorm om bewoners met elkaar te verbinden. De organisatie was in handen van Wijkplatform HZL, in (heel goede) samenwerking met en gesponsord door 't Veerhuis.

Het feest werd om 20.00 uur geopend door de vrolijke muziek van dweilorkest de Brulkikkers dat de gasten verwelkomde en enthousiasmeerde. Bewoners dansten al op straat! Men kon onder meer gaan deelnemen aan de pubquiz onder leiding van Leni Mook, waar grote belangstelling voor was. Er was ook een praatcafé. Nadat de quiz om 21.40 uur was afgelopen ging men echt los op de dansvloer. DJ Marview (bewoner van Hoog Zandveld) verzorgde de muziek: bekende dansnummers uit de jaren 80/90. En dat deed hij geweldig! Het bruiste! Het feest eindigde om 24.00 uur.

Circa 80 buurtbewoners kwamen op dit feest af en met elkaar hebben we er een supergezellig feest van gemaakt. Voor herhaling vatbaar en dat vonden de aanwezige bewoners ook! "Dit moet je elk kwartaal doen!" Niet onbelangrijk: vier bewoners uit Lekboulevard hielpen het wijkplatform die avond.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden