Bij Jobzz kun je tijdens het Avondje Uit met Band B.O.B. lekker dansen op covers van toen en nu. Foto: Wilma Matheij
Bij Jobzz kun je tijdens het Avondje Uit met Band B.O.B. lekker dansen op covers van toen en nu. Foto: Wilma Matheij (Foto: )

Lekker dansen tijdens Avondje Uit met Band B.O.B.

NIEUWEGEIN – Dansen alsof je weer 18 bent. Dit kan op zaterdag 5 oktober vanaf 20.30 uur tijdens het Avondje Uit met Band B.O.B. Het feest vindt plaats bij Jobzz aan de Hildo Kropstraat 37B in Nieuwegein.

Dit bijna legendarische uitgaansavondje is speciaal bedoeld voor volwassenen die ook weer eens willen uitgaan met live muziek. Wie eerder al eens een Avondje Uit met Band B.O.B. meemaakte, weet dat de dansvloer de hele avond vol staat. Maakt niet uit hoe jong of oud, iedereen is welkom! De entree is gratis.

Band B.O.B. speelt covers van toen en nu. Nummers van The Beatles, Tina Turner, Wilson Pickett en Sandy Coast naast meer hedendaagse nummers van Jason Mraz, John Mayer en Ilse de Lange. Ze hebben met elkaar gemeen dat je er lekker op kunt dansen. Maar alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Jobzz is een groot bruin café met voldoende ruimte om te dansen. Het zit in het gebouw van Health Club Golds Gym. Band B.O.B. bestaat uit Bob Fransz (gitaar en zang), Gerard Oudenaller (gitaar en zang). Sonja Leijdekkers (zang), Ton Happe (drums) en Thom van Veenendaal (bas). De band speelt tot middernacht.

Meer berichten