Week van de Opvoeding: gratis spreekuur!

NIEUWEGEIN - Iedere ouder worstelt wel eens met de opvoeding van zijn of haar kind. Soms is het dan fijn om een hulplijn in te kunnen schakelen. In het kader van de Week van de Opvoeding biedt Atlas Jeugdhulp deze hulplijn aan. Tijdens een avondspreekuur op 8 oktober kunnen ouders vrijblijvend vragen stellen over de opvoeding en/of ontwikkeling van hun kind. Diverse professionals staan klaar om ouders van advies te voorzien.

Het opvoeden van kinderen is niet altijd rozengeur en maneschijn. Vertoont je kind bijvoorbeeld opstandig gedrag, hoe ga je hier dan het beste mee om? Als je het zelf even niet meer weet, dan is het meer dan welkom als er iemand klaarstaat met advies hoe je het beste kunt handelen.

De week van 7 t/m 13 oktober is de Week van de Opvoeding. Deze week staat het uitwisselen van kennis en ervaring over het opvoeden van kinderen tussen zowel ouders als professionals centraal. Atlas Jeugdhulp organiseert in het kader van de Week van de Opvoeding een gratis spreekuur. Ouders zijn hier welkom om diverse vragen over de opvoeding of ontwikkeling van hun kind te stellen. Tijdens het spreekuur staan er ambulant begeleiders, psychologen en een systeemtherapeut klaar om vrijblijvend advies te geven.

Het spreekuur vindt plaats op dinsdag 8 oktober van 19:30 tot 20:30 aan hun poli aan de Weerwal 1-7 in Nieuwegein. Aanmelden kan tot 7 oktober 13:00 via www.atlasjeugdhulp.nl/weekvandeopvoeding , afspraken@atlasjeugdhulp.nl of telefonisch via 088 – 3210111.

Meer berichten