Zaterdag 5 en zondag 6 oktober driedubbel profijt met Noppes-Hoppen

REGIO - Ontdek de avontuurlijke wereld van de kringloop tijdens de Nationale Kringloopdag op zaterdag 5 oktober. Noppes viert dit met een weekend 'Stapelkortingsactie'. Dat bewijst weer eens dat Noppes, graag iets extra's voor zijn klanten doet. Met het populaire Noppes-hoppen kan zowel op zaterdag 5 als op zondag 6 oktober bij het bezoeken van meerdere Noppes-winkels: de korting kan oplopen tot een stapelkorting van maar liefst 30 procent.

Het wordt dus weer feest bij Noppes, komende zaterdag en zondag. Veel gehoord en gelezen over Noppes Kringloopwinkels, maar nog nooit de stap gezet om er eens te gaan kijken? Dan is de Nationale Kringloopdag dé kans om de wondere wereld van Noppes te ontdekken. Snuffel het komend weekend tussen de meest uiteenlopende gebruikte goederen. Helemaal nu elke bezoeker tijdens het Noppes-hoppen op 5 en 6 oktober in elke Noppes winkel 10 procent korting krijgt op de aankoop. Bij een bezoek en aanschaf in een volgende Noppes Kringloopwinkel ditzelfde weekend, volgt 10 procent extra korting (uitgezonderd witgoed) op de al waanzinnig lage prijzen. Zo kan de stapelkorting oplopen tot 30 procent. Knip de Noppes stapelkortingskaart uit en neem hem mee. Bent u de stapelkortingskaart vergeten dan is dit geen probleem, want bij iedere Noppes vestiging zijn de Noppes-Hoppen kaarten verkrijgbaar. Extra feest als u tijdens het weekend iets koopt krijgt u sowieso voor Nop een bakkie koffie met appelgebak!

Over Noppes
De filosofie en ambitie waarmee Noppes zich als professionele Kringlooporganisatie al twee decennia lang met succes manifesteert, leeft inmiddels ook in de samenleving meer dan ooit: inclusieve- en circulaire maatschappij. Binnen dit gedachtegoed, werkt Noppes al 20 jaar aan duurzaamheid en werkgelegenheid als haar voornaamste pijlers. Noppes Kringloopwinkel beperkt de hoeveelheid grof huisvuil door hergebruik te stimuleren, met balans tussen milieu, mens en maatschappij. In de professioneel opgezette, zonder winstoogmerk werkende kringloopwinkels, krijgen ruim 750 mensen die minder kansrijk op de arbeidsmarkt zijn, de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen. Daarmee is Noppes milieubewust, maatschappelijk betrokken én voordelig voor iedereen.

Tot zaterdag 5 oktober van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 6 oktober van 12.00 tot 17.00 uur bij Noppes. Info vestigingen + routes: www.noppeskringloopwinkel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden